Ovdje pretražite Gongove baze podataka

15. svibnja 2020.

Gong zagovara otvorene podatke, a u suradnji s civilnim hakerima i hakericama iz Code for Croatia izrađujemo pretražive baze podataka koje mogu koristiti svi. Donosimo kronološki popis naših pretraživih podataka.

  • Finalni financijski izvještaji - Parlamentarni izbori 2020.

Svi podaci iz finalnih financijskih izvještaja o donatorima, troškovima i medijskim popustima na parlamentarnim izborima dostupni su u Gongovoj pretraživoj bazi podataka.

PRETRAŽI

  • Preliminarni financijski izvještaji – Parlamentarni izbori 2020.

Svi podaci iz preliminarnih financijskih izvještaja o donatorima, troškovima i medijskim popustima na parlamentarnim izborima dostupni su u Gongovoj pretraživoj bazi podataka.

PRETRAŽI

  • Popis korisnika COVID-19 potpore

Gong je od Vlade RH zatražio da svaki mjesec objavljuje popis poslodavaca korisnika mjere COVID-19, ukupne iznose potpora i broj radnika_ca za koje se mjera koristi. HZZ je objavio podatke za ožujak u formatu koji, ne samo da nije otvoren za preuzimanje, nego nije niti pretraživ. Otvorili smo podatke i omogućili pretraživu bazu podataka.

PRETRAŽI

  • Finalni financijski izvještaji – Predsjednički izbori 2019./2020.

Gong je u posebnoj bazi učinio pretraživim podatke iz finalnih financijskih izvještaja o donatorima, troškovima i medijskim popustima u kampanji za Predsjedničke izbore 2019./2020.

PRETRAŽI

  • Preliminarni financijski izvještaji – 2. krug Predsjedničkih izbora 2019./2020.

Svi podaci iz preliminarnih financijskih izvještaja o donatorima, troškovima i medijskim popustima u 2. krugu predsjedničkih izbora  2019./2020. dostupni su u Gongovoj pretraživoj bazi podataka.

PRETRAŽI

  • Preliminarni financijski izvještaji – 1. krug Predsjedničkih izbora 2019./2020.

Sve podatke iz preliminarnih financijskih izvještaja o donatorima, troškovima i medijskim popustima u predsjedničkoj kampanji uoči prvog kruga Predsjedničkih izbora 2019./2020. učinili smo dostupnima u zasebnoj bazi podataka.

PRETRAŽI

  • Finalni financijski izvještaji – Izbori za Europski parlament 2019.

Gong je u kampanji za Europski parlament izbore lansirao pretraživu bazu finalnih financijskih izvješća o donatorima i troškovima kampanje. Baza omogućava pretraživanje prema nazivu liste, donatoru te izvođaču usluga kao i sortiranje prema iznosima troškova, donacija te ostvarenih popusta.

PRETRAŽI

  • Preliminarni financijski izvještaji - Izbori za Europski parlament 2019.

U kampanji za EP izbore napravili smo pretraživu bazu  od podataka iz financijskih izvješća stranaka sedam dana prije izbora.

PRETRAŽI

Gong je Centar znanja u području građanskog aktivizma i izgradnje demokratskih institucija društva u okviru Razvojne suradnje s Nacionalnom zakladom za razvoj civilnoga društva.

 

Gong je korisnik operativne potpore - strukturne podrške europskim think-do-thanks u cjelini “Demokratska i građanska participacija” u sklopu programa Europa za građane.

Ovdje pretražite Gongove baze podataka 1Ovdje pretražite Gongove baze podataka 2

chevron-right