Uvjeti korištenja

Attribution-NonCommercial-ShareAlike - uz obavezno navođenje izvora, sadržaj se može prenositi u nekomercijalne svrhe, a ako se mijenja, mora biti dostupan pod istim tim uvjetima dalje http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/hr/

 Ograničenje odgovornosti

Gong ne jamči potpunost bilo kojeg podatka na ovim web stranicama. Ove web stranice mogu sadržavati tipografske pogreške. Informacije su dostupne bez jamstva bilo koje vrste.

Poveznice na druge stranice

Gongove mrežne stranice mogu sadržavati poveznice na druge mrežne stranice, koje vode druge organizacije. Ova se pravila korištenja i privatnosti odnose samo na Gongove mrežne stranice, pa vas potičemo da zasebno proučite pravila privatnosti drugih stranica koje posjećujete. Ne možemo biti odgovorni za pravila privatnosti i prakse na drugim mrežnim stranicama čak ni ako ih posjećujete putem poveznica na ovim stranicama.
Ako ste se spojili na našu stranicu putem treće strane, ne možemo biti odgovorni za politike privatnosti i prakse na drugim mrenim stranicama i servisima te vam savjetujemo da zasebno proučite njihova pravila i politike privatnosti.

chevron-right