Razbij mitove o Europskoj uniji - prijavi se za pub kviz

18. ožujka 2024.
Razbij mitove o Europskoj uniji - prijavi se za pub kviz 1

Ako si cijeli život pamtio informacije koje su drugi smatrali nebitnim, interesira te što se događa u europskim zemljama, nije ti mrska ni kultura, znaš ponešto i o sportu, o ekonomiji - prijavi se za Gongov pub kviz o Europskoj uniji.

Kviz se održava u petak, 12. travnja 2024, u Oliver Twist pubu (Tkalčićeva 60, 1. kat), u Zagrebu. 

Tko može sudjelovati? 

Svi! Bez obzira jesi li sveznalica ili misliš da ništa ne znaš - ovo je prilika da se zabaviš u natjecateljskom okruženju i ponešto naučiš.

S kim sudjelovati? 

Dođi sa svojoj dobrom kvizaškom ekipom ili samo jednom prijateljicom. Formiraj ekipu od minimalno dva do maksimalno četiri člana. 

Zašto sudjelovati? 

Razumijeti Uniju ponekad može biti nejasno i daleko. Ovaj kviz će ti pomoći da razbiješ mitove o EU i 11. godišnjicu članstva naše zemlje dočekaš sa boljim znanjem o tome kako funkcioniraju institucije, što rade zastupnici u Europskom parlamentu, koji propisi se direktno tiču naših života, a možda i poneku zanimljivost o filmovima, serijama ili pjesmama u kojima je opjevan službeni Bruxelles. 

Dodatni razlog za sudjelovanje? 

Pitanja za kviz sastavio je edukacijski tim Gonga, a uglancao ih poznati kvizaš Krešimir Sučević Međeral koji i vodi ovaj kviz. 

Za tri najbolje ekipe pripremili smo EU priznanja i slatke nagrade.

A i cuga je na nama!


Prijavi se i pokaži koliko si spreman za ovu natjecateljsku avanturu! Prijavi se ovdje 🙂

Razbij mitove o Europskoj uniji - prijavi se za pub kviz 2
chevron-right