Ne, ovo nije još jedna potjera: Prijavi se i sudjeluj u potpuno drugačijem kvizu

28. travnja 2023.
Ne, ovo nije još jedna potjera: Prijavi se i sudjeluj u potpuno drugačijem kvizu 1

Imaš dobru kvizašku ekipu? Nemaš kvizašku ekipu, ali imaš par frendica za druženje i misliš da bi bilo super odvesti ih na neki drugačiji događaj? 

Ovo je format za sve - one koji misle da znaju puno o svemu, one koji misle da ne znaju ništa, one koji su željni testirat svoje znanje, oni koji su se željni zabaviti, a pritom nešto i naučiti. 

Europska unija se nekad čini posve nerazumljiva priča. Nije nam jasno tko donosi odluke, na koji način, kako? Neznanje generira pitanja: Zašto nam Europska unija ne donese pravednije zakone?

Zašto ne kazni nepravedne poslodavce, tromu birokraciju i grozne političare? Što Europska unija zapravo može, a u što se ne misli petljati? Može li Europska unija regulirati ponašanje tehnoloških giganata poput društvenih mreža? A može li uvesti regulativu o tome da nebo bude žuto, a ne plavo? Jesi li to pitanja koja će biti na kvizu ili smo te sada tek zaintrigirale?

Puno je pitanja, kvizaških pitanja. Misliš da se ovako kompleksna pitanja i teme ne mogu uklopiti i u kvizaški format, a da pri tome sve to skupa bude zanimljivo, zabavno i poučno? Dopusti da te razuvjerimo. 

U ponedjeljak, 8. svibnja, od 18 sati u Močvari, dan uoči Dana Europe, pozivamo te da nam se pridružiš, testiraš svoje znanje, nešto naučiš i sjajno se zabaviš!

Prijavi svoju ekipu na kviz u kojem razotkrivamo mitove o Europskoj uniji! 

Prijaviti se možete OVDJE.

Ne, ovo nije još jedna potjera: Prijavi se i sudjeluj u potpuno drugačijem kvizu 2
Ne, ovo nije još jedna potjera: Prijavi se i sudjeluj u potpuno drugačijem kvizu 3
chevron-right