Kako našu temu učiniti važnom i drugima?

01. srpnja 2022.
Kako našu temu učiniti važnom i drugima? 1

Gong je organizirao i vodio trodnevni komunikacijski trening za organizacije civilnog društva u Belišću, zajedno s partnericama na Pro-NGO projektu.

U prostoru Citadele u Belišću, od 28. do 30. lipnja, predstavnice 20 organizacija civilnog društva imalo je prilike učiti i naučiti kako udruge javno komuniciraju.

Na Citadeli su se okupile organizacije iz Rijeke, Zadra, Zagreba, Osijeka, Vukovara, Valpova, Belišća, Darde, Petrinje i Orahovice, a zajednički su radili na komunikacijskim planovima, prezentacijskim vještinama i različitim alatima i tehnikama koje su u današnje vrijeme nužne kako bi se poruke udruga probile u eter.

Uz pomoć iskusnih trenerica i trenera, udruge su imale prilike prolaziti različite vježbe i primjere, a do kraja godine svaka od njih će napraviti nekoliko medijskih objava na temelju stečenih znanja i iskustava.

Projekt "Pro-NGO – kvalitetnijim upravljanjem do društvenih promjena" podržan je s 200.000 eura financijske podrške Islanda, Lihtenštajna i Norveške u okviru EGP grantova.

Provode ga Udruženje za razvoj kulture URK, Gong, O.A.ZA., Udruga "MI" - Split te domaćin ovog treninga Inkluzivna kuća Zvono. U projektnom konzorciju sudjeluje još i norveški partner Scanteam, a projekt se provodi 3 godine.

Kako našu temu učiniti važnom i drugima? 2
Kako našu temu učiniti važnom i drugima? 3
Kako našu temu učiniti važnom i drugima? 4
Kako našu temu učiniti važnom i drugima? 5
Kako našu temu učiniti važnom i drugima? 6
Kako našu temu učiniti važnom i drugima? 7
Kako našu temu učiniti važnom i drugima? 8
Kako našu temu učiniti važnom i drugima? 9
Kako našu temu učiniti važnom i drugima? 10
Kako našu temu učiniti važnom i drugima? 11
chevron-right