Učimo ih za njihovu budućnost

01. travnja 2019.

Gong je partner na projektu „Učimo ih za njihovu budućnost: podrška i osnaživanje učitelja_ica i ravnatelja_ica u izgradnji održive i demokratske škole“, razvijenom u sklopu švicarsko-hrvatskog programa suradnje „Osnaživanje hrvatsko-švicarskih partnerstava za lokalni društveno-ekonomski rast i razvoj“.

Gong je kao partnerska organizacija uključen u provedbu projekta „Učimo ih za njihovu budućnost“ u sklopu kojega ćemo sudjelovati u pripremi i izvođenju edukativnih susreta za nastavnice i nastavnike.

Projekt će trajati do 30.11.2020., nositelj projekta je Forum za slobodu odgoja, a projektni partneri su, uz Gong, i Krapinsko-zagorska županija, Grad Rijeka, Centar za mirovne studije te švicarska organizacija MUNTERwegs. Cilj je projekta podržati uvođenje i provedbu građanskog odgoja i obrazovanja u Krapinsko – zagorskoj županiji kroz edukacije i mentorstvo, te pružiti dodatnu podršku učiteljima iz Rijeke u provođenju aktivnosti građanskog odgoja i obrazovanja.

Gongove dvodnevne edukacijske aktivnosti za nastavnike bit će izvedene u Krapinsko-zagorskoj županiji u listopadu i u prosincu 2019., a dvije napredne jednodnevne edukacije bit će izvedene u Rijeci u studenome 2019. te u Krapinsko-zagorskoj županiji u ožujku 2020.

Sadržaj publikacije/emitiranog materijala isključiva je odgovornost Gonga.

Učimo ih za njihovu budućnost 1Učimo ih za njihovu budućnost 2

chevron-right