Natječaj za produkciju digitalnih sadržaja

01. veljače 2017.

Do 28. veljače 2017. otvoren je natječaj za digitalne sadržaje o mobilnosti mladih.

Pozivamo mlade zainteresirane za mobilnost radi učenja ili one s iskustvom sudjelovanja u Erasmus+ programima na sudjelovanjem u natječaju za izradu digitalnih sadržaja. Cilj natječaja je prikupiti digitalne ili video materijale mladih o mobilnosti radi učenja kako bi idejama, prijedlozima i iskustvima unaprijedili europske politike mobilnosti mladih te kako bi mladi dobili priliku progovoriti o izazovima i dobrim iskustvima mobilnosti radi učenja.

Digitalni natječaj traje do kraja veljače 2017. godine, a  izrađeni digitalni sadržaji mogu biti na hrvatskom, mađarskom ili engleskom jeziku.

Više informacija o sudjelovanju u natječaju, uvjetima i nagradama možete pronaći u letku u privitku kao i na web stranici http://deeplinkingyouth.eu/activities/digital-competition/  , a na istoj stranici se nalazi i prijavni obrazac za sudjelovanje u natječaju.

 

Natječaj se organizira kao dio projekta DEEP- linking YOUTH o kojem više možete saznati na web stranici projekta, a koji se provodi uz financijsku podršku iz EU sredstava unutar Erasmus+ programa.

 

chevron-right