Inicijativa Hrvatska može bolje: Hrvatska se voli znanjem!

01. lipnja 2016.

Tisuće i tisuće ljudi iskazalo je podršku današnjem skupu Hrvatska može bolje – to smo mi, građani Hrvatske koji želimo školu koja djecu oprema za zauzimanje svog mjesta u društvu. Želimo školu iz koje izlaze odgovorni građani koji stvaraju budućnost svoje zajednice.

Na Međunarodni dan roditelja, danas, u 18 sati će građani u Osijeku, Slavonskom Brodu, Virovitici, Križevcima, Varaždinu, Poreču, Puli, Rijeci, Zadru, Splitu, Korčuli, Dubrovniku, ali i u Londonu, Parizu, Budimpešti i Šangaju jasno reći: Hrvatska može bolje!
 
Osim učenika Karla Horvata, učiteljica Ide Loher i Ane Hinić te učitelja Tonija Miluna, roditelja Ivane Kekin, glumaca Lukrecije Tudor i Adriana Pezdirca, predstavnika udruga Eli Pijace Plavšić i Nikole Bakete te predstavnika sindikata Sanje Šprem i Darka Šeperića, u programu prosvjeda će sudjelovati i Mješoviti studentski zbor Obraz i grupa Hladno pivo. Inicijativa Hrvatska može bolje građane podsjeća da je ovo miran prosvjed svih nas te da će na njemu sudjelovati i roditelji s djecom.
 
Jedino mi građani i građanke, stalnim i neumoljivim pritiskom možemo politiku prisiliti da počne donositi odluke u interesu naroda i napretka. Zato se vidimo danas u 18 sati jer Hrvatska može bolje!

chevron-right