Pazin proračun - što, kako i koliko?

05. prosinca 2014.

Uoči usvajanja Proračuna Grada Pazina za 2015. godinu, GONG poziva na posljednju javnu raspravu „Pazinski proračun: što, kako i koliko?“ u utorak, 9.12.2014. u 18 sati u Spomen domu (dvorana Istra) u Pazinu.

Građanima i građankama bit će predstavljen Prijedlog proračuna za 2015. godinu i pristigli amandmani, s posebnim naglaskom na prijedloge građana i građanki koji su uvršteni u Prijedlog proračuna - od izglasanih komunalnih akcija, preko prijedloga na sektorskim raspravama, do svih ostalih prijedloga i tema za koje su građani pokazali izniman interes tijekom prethodnih 14 javnih rasprava u rujnu i listopadu. Bit će predstavljeni i ostali učinci i odjeci projekta “Pazi(n), proračun”, kao i nastavak aktivnosti u 2015. godini. 

Pred zainteresiranu javnost stat će:

  • predsjednik Gradskoga vijeća Boris Demark
  • gradonačelnik Renato Krulčić
  • svi gradski pročelnici i pročelnice: Lucija Paro, predstojnica Ureda Grada i službenica za informiranje; Maja Stranić-Grah, pročelnica Upravnog odjela za gospodarstvo, financije i proračun; Nevija Srdoč, pročelnica Upravnog odjela za samoupravu, upravu i društvene djelatnosti; Daniel Maurović, pročelnik Upravnog odjela za komunalni sustav, prostorno uređenje i graditeljstvo; te Roberto Ladavac, voditelj Službe za unutarnju reviziju
  • tim projekta “Pazi(n), proračun!”

Nakon uvodnoga dijela, predviđeno je vrijeme za raspravu i dijalog predstavnika Grada i zainteresirane javnosti.

Samu raspravu možete pogledati na www.pazin.hr

Više o projektu "Pazi(n), proračun!" možete pronaći na www.proracun.pazin.hr.

chevron-right