Savjetovanje o Godišnjem planu natječaja za 2015.

27. listopada 2014.

Ured za udruge Vlade RH pokreće internetsko javno savjetovanje o Godišnjem planu natječaja, javnih poziva i drugih programa financiranja projekata i programa organizacija civilnog društva u 2015. godini iz Državnog proračuna RH i fondova Europske unije. Internetsko javno savjetovanje otvoreno je do 7.11.2014., navodi Vladin Ured za udruge na svojim internetskim stranicama.

Sukladno zaključcima 7. sjednice Savjeta za razvoj civilnoga društva održane 3. listopada 2014., istaknuta je potreba integralnog planiranja na razini svih javnih davatelja financijskih sredstava za projekte i programe organizacija civilnoga društva, vodeći računa o različitim izvorima sredstava (državni proračun, dio sredstava od igara na sreću, fondovi Europske unije).

Valja napomenuti kako se radi o Nacrtu Godišnjeg plana koji se još uvijek nadopunjuje od strane pojedinih tijela. Upravo u svrhu što kvalitetnijeg planiranja u fazi u kojoj se može utjecati na buduće planove tijela, otvoreno je savjetovanje o navedenom Nacrtu.

 
Putem sljedeće poveznice možete preuzeti nacrt Godišnjeg plana natječaja u 2015. godini, a Ured moli da mu svoje komentare i primjedbe dostavite na mail adresu:info@uzuvrh.hr, putem obrasca u nastavku.

Obrazac savjetovanja

 
Po završetku javnog savjetovanja Ured za udruge će objaviti sve zaprimljene primjedbe i komentare kao i izvještaj o rezultatima savjetovanja.
 
chevron-right