Što donosi Strategija razvoja socijalnog poduzetništva?

07. ožujka 2014.

Do 7. travnja trajat će internetska rasprava o nacrtu Strategije razvoja socijalnog/društvenog poduzetništva na internetskim stranicama Ministarstva rada i mirovinskoga sustava, a Strategija će biti predstavljena i diljem Hrvatske.

Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava, u suradnji s British Councilom, CEDRA-om Hrvatska, Ekonomskim fakultetom u Splitu i udrugom Slap, organizira regionalno javno predstavljanje i konzultacije o Strategiji razvoja socijalnog/društvenog poduzetništva u RH za razdoblje 2014.-2020.

Na predstavljanju će uz domaće sudjelovati i britanski stručnjaci u području socijalnog/društvenog poduzetništva Richard Catherall i Mark Richardson koji će predstaviti britanske primjere dobre prakse te dokument British Councila Vision 2020: „What will Social Enterprise look like in Europe by 2020?“.

Kroz raspravu se očekuje aktivna razmjena informacija što će se kvalitetno odraziti i na konačnu verziju Strategije, a raspored javnog predstavljanja Strategije možete pogledati na stranicama Ministarstva rada i mirovinskog sustava, koja će osim u Splitu, Osijeku i Čakovcu, u ožujku i travnju biti predstavljena i u Rijeci, Kutini, Šibeniku, Dubrovniku te Zagrebu.

chevron-right