Kako pokrenuti pozitivne društvene promjene?

27. rujna 2013.

Uoči raspisivanja javnog poziva za sudjelovanje u programu edukacije i mentorske podrške organizacijama i inicijativama civilnog društva za razvoj zagovaračkih i analitičkih kapaciteta, GONG, Volonterski centar Osijek i Centar za građanske inicijative organiziraju javnu raspravu „Kako pokrenuti pozitivne društvene promjene?“ u utorak, 1. listopada 2013. od 11 do 13 sati u Gradskoj četvrti Gornji Grad (Trg Lava Mirskoga 1) u Osijeku.

Kakva je bila uloga civilnog društva u izgradnji mira, a što se od organizacija civilnog društva očekuje u današnjim okolnostima socijalnog uključivanja i izgradnje pravednijeg društva danas? Kako iskoristiti dosadašnje iskustvo i kapacitete nevladinog sektora u kreiranju pozitivnih društvenih promjena usmjerenih na izgradnju socijalne pravde, stabilnosti i mira? Samo su neka od pitanja o kojima će raspravljati predstavnici relevantnih udruga te zainteresirana javnost.

Nakon javne rasprave slijedit će radionica s konkretnim primjerima građanskih inicijativa i kako ih učiniti uspješnijima.

Detaljan program pogledajte u ovdje.

chevron-right