Građanski odgoj i obrazovanje u školama

13. svibnja 2013.

Kako je tijekom ove školske godine izgledala provedba te koji su izazovi za daljnju provedbu građanskog odgoja i obrazovanja raspravit će se na okruglom stolu „Znam, razmišljam, sudjelujem: građanski odgoj i obrazovanje u školama“ u petak, 24. svibnja 2013. od 11 do 13:30 sati u hotelu Carlstadt, Ambroza Vraniczanya 1, Karlovac.

Na okruglom stolu će škole uključene u eksperimentalnu provedba građanskog odgoja i obrazovanja prikazati svoje uspjehe i probleme s kojima se susreću te će istaknuti koji su to izazovi za integraciju Kurikuluma građanskog odgoja i obrazovanja.

Prijedlozi i preporuke iznesene na okruglom stolu će zajedno s dosadašnjim iskustvima u provedbi građanskog odgoja i obrazovanja doprinijeti sustavnom i kvalitetnom uvođenju građanskog odgoja i obrazovanja u obrazovni sustav.

Ovdje pogledajte okvirni program.

Okrugli stol je organiziran u suradnji s Mrežom mladih Hrvatske i Centar za mirovne studije u sklopu kampanje za informiranje o sadržaju i važnosti građanskog odgoja i obrazovanja „Znam, razmišljam, sudjelujem!“

chevron-right