Pogledajte snimku treće debate o Europskoj uniji

21. siječnja 2012.

Posljednja od tri debate o EU, koje GONG organizira u sklopu projekta „EU IN FORUM – povećanje razumijevanja procesa integracije i članstva u EU“, održana je 20. siječnja, u kazalištu Trešnja, s prijenosom uživo na www.tportal.hr.

Debatu je moderirala Mirjana Rakić. Stavove i argumente za ulazak Hrvatske u Europsku uniju iznijeli su sociolog Vedran Horvat i stručnjakinja za europske fondove Jasna Marić Krajačić, dok su suprotnu stranu zastupali Roko Šikić, čelnik udruge Volim Hrvatsku, te Zvonko Čapko, dopredsjednik stranke „Volim Hrvatsku – NE u EU“.

Snimku debate, u produkciji Fade In-a za besplatno korištenje i prenošenje u svim medijima, možete pogledati na ovom linku.

Posljednja od tri debate o Europskoj uniji, koje je GONG organizirao u sklopu projekta „EU IN FOrum – povećanje razumijevanja procesa integracije i članstva u EU“, održana je 20. siječnja, u Gradskom kazalištu Trešnja.

Svoje stavove i argumente za ulazak Hrvatske u Europsku uniju ovaj su put iznosili sociolog Vedran Horvat i stručnjakinja za europske fondove Jasna Marić Krajačić,dok su argumente suprotne strane iznosili Roko Šikić, suinicijator i čelni čovjek udruge Volim Hrvatsku, te Zvonko Čapko, dopredsjednik stranke „Volim Hrvatsku – NE u EU“.

 Debatu je i ovaj put moderirala novinarka i urednica Mirjana Rakić, a medijski partner projekta, T-portal, omogućio je prijenos debate uživo nawww.tportal.hr. Fantastično dobra institucija - Fade In je i posljednju debatu pretvorila u skraćenu emisiju za besplatno korištenje i prenošenje u svim medijima, koju možete pogledati niže na stranici.

Projekt „EU IN Forum – povećanje razumijevanja procesa integracije i članstva u EU“ GONG provodi u partnerstvu s udrugom Delta iz rijeke. Projekt sufinanciraju Europska unija kroz program IPA INFO 2009 Civil Society EU Info s 69.972,50€, European Fund for the Balkans kroz regionalni policy program “Think and link”, Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske s 5.250,00 €, te Ministarstvo vanjskih poslova i europskih integracija s 20.000,00 kn  

 
Sadržaj produkcije odgovornost je provedbenih partnera i ne odražava nužno gledišta Europske unije ni Ureda za udruge Republike Hrvatske.

Ovdje možete pročitati izvještajo cijeloj debati objavljen na T-portalu.

chevron-right