Nastavak selekcije kandidata za e-tečaj projekta MECSO – “Moj posao u udruzi”: GONG i H-Alter organizirali testiranje za prijavljene

21. prosinca 2011.

GONG i H-Alter jučer su u sklopu projekta MECSO - "Moj posao u udruzi", organizirali testiranje za finalni izbor polaznika besplatnog e-tečaja kroz koji će kandidati steći specifična i traženja znanja za rad u udrugama civilnog društva.GONG i H-Alter jučer su u sklopu projekta MECSO - "Moj posao u udruzi", organizirali testiranje za finalni izbor polaznika besplatnog e-tečaja kroz koji će kandidati steći specifična i traženja znanja za rad u udrugama civilnog društva.

Voditelj projekta, Albert Jedrejčić, istaknuo je zadovoljstvo odazivom. "Osim velikog broja nezaposlenih mladih ljudi, pozivu se odazvalo i nekoliko osoba koje su članovi i volonteri udruga iz različitih dijelova Hrvatske“. Njihovo sudjelovanje tečaju će dati dodatnu vrijednost, jer će oni zbog svog radnog iskustva ostalima moći prenijeti dodatna znanja i iskustvo", rekao je Jedrejčić.

Zahvaljujući uspješnosti i visokoj iskoristivosti sredstava iz EU fondova, organizacije civilnog društva posljednjih su godina sve kvalitetniji i poželjniji poslodavci. Zbog toga će znanja koja će 40 polaznika steći tijekom edukacije, za njih biti od velikog značaja pri pokušaju zapošljavanja kao administrativno-financijski referent. Početak tečaja predviđen je za ponedjeljak, 9.siječnja 2012., a najuspješniji polaznici će, po završetku 12 edukativnih modula, ostvarit pravou i na jednomjesečnu stručnu praksu u nekoj od udruga civilnog društva.

chevron-right