Civilno društvo i država - suradnja u provedbi mjera suzbijanja korupcije

05. prosinca 2008.

U zajedničkoj organizaciji Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske, Ministarstva pravosuđa, GONG-a, Transparency International Hrvatska i Hrvatskog novinarskog društva, 8. prosinca 2008. u Novinarskom domu u Zagrebu održao se okrugli stol Civilno društvo i država – suradnja u provedbi mjera suzbijanja korupcije.

U zajedničkoj organizaciji Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske, Ministarstva pravosuđa, GONG-a, Transparency International Hrvatska i Hrvatskog novinarskog društva,8. prosinca 2008. u Novinarskom domu u Zagrebuodržao seokrugli stol Civilno društvo i država – suradnja u provedbi mjera suzbijanja korupcije. Na Okruglom stolu predstavljeni su rezultati ankete koju je GONG proveo među organizacijama civilnoga društva o njihovoj suradnji s tijelima državne uprave u borbi protiv korupcije, a predstavljeni su i novi instrumenti u borbi protiv korupcije.

Cilj ovog skupa bio je potaknuti kvalitetniju suradnju civilnog društva i nadležnih tijela javne vlasti u provedbi mjera suzbijanja korupcije, što je jedno od temeljnih načela i ciljeva Strategije suzbijanja korupcije u Republici Hrvatskoj.

Program
Analiza početka suradnje organizacija civilnog društva i tijela javne vlasti u borbi protiv korupcije

Vezana vijest: Okrugli stol "Civilno društvo i država - suradnja u provedbi mjera suzbijanja korupcije" (HINA, 8. prosinca 2008.)

 
 

chevron-right