Ponavljanje zahtjeva iz Otvorenog pisma organizacija civilnog društva

13. lipnja 2008.

Na dan kad se održavaju Dani udruga u Zagrebu željeli bismo podsjetiti na Otvoreno pismo koje smo 21. svibnja 2008. uputili Vladi Republike Hrvatske, kao i na zahtjeve koje smo u njemu iznijeli.

Zagreb, 13. lipnja 2008.

PONAVLJANJE ZAHTJEVA IZ OTVORENOG PISMA KOJEG SU ORGANIZACIJE CIVILNOGA DRUŠTVA UPUTILE VLADI REPUBLIKE HRVATSKE 21. SVIBNJA 2008.

Na dan kad se održavaju Dani udruga u Zagrebu željeli bismo podsjetiti na Otvoreno pismo koje smo 21. svibnja 2008. uputili Vladi Republike Hrvatske, kao i na zahtjeve koje smo u njemu iznijeli (pismo u prilogu).

U petak, 6. lipnja 2008., održan je sastanak na kojemu predstavnici organizacija civilnog društva nisu dobili odgovore ni pojašnjenja na svoje zahtjeve od strane predstavnika Vlade, točnije predstavnika Ministarstva financija, Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija, Porezne uprave te Ureda za udruge.

Ovom prilikom ponovno Vladi Republike Hrvatske upućujemo iste zahtjeve i tražimo hitan sastanak s premijerom Vlade Republike Hrvatske, odnosno osobom koja može odgovoriti na naše zahtjeve i pružiti nam jasne i konkretne odgovore.

U protivnom, bit ćemo prisiljeni pažnju na svoje probleme skrenuti drugim metodama.

Otvoreno pismo od 21. svibnja 2008. (107 KB)

-----------------------
ACT, B.a.B.e., Cenzura Plus, Centar za mirovne studije, DIM, Fade In, Forum za slobodu odgoja, GONG, Koordinacija udruga za djecu, Protagora, Transparency International Hrvatska, ZamirNet, Zelena akcija, Zelena Istra, Ženska soba

chevron-right