Program "Volontiram u Hrvatskom saboru"

05. lipnja 2008.

Hrvatski sabor zajedno s udrugom Gong po prvi put provodi Program "Volontiram u Hrvatskom saboru", pa je u Maloj vijećnici Sabora održan seminar, na kojem se okupio 51 volonter, priopćila je danas Služba za odnose s javnošću Hrvatskoga sabora.

ZAGREB, 3. lipnja 2008. (Hina) - Hrvatski sabor zajedno s udrugom Gong po prvi put provodi Program "Volontiram u Hrvatskom saboru", pa je u Maloj vijećnici Sabora održan seminar, na kojem se okupio 51 volonter, priopćila je danas Služba za odnose s javnošću Hrvatskoga sabora.

U program seminara uključena su predavanja i radionice, a u njima sudjeluju predstavnici Stručnih služba Hrvatskog sabora. U ime Sabora voditeljica projekta je Ružica Šimunović, a Gong predstavlja Sandra Pernar. Iz saborske Službe također je priopćeno kako je Europska udruga studenata prava ELSA iz Zagreba u Hrvatskom saboru organizirala 2. lipnja projekt "Simulirani parlament. Cilj tog projekta jest kroz pripremu i raspravu prema zakonodavnoj proceduri približiti rad Hrvatskog sabora studentima pravnih fakulteta i fakulteta političkih znanosti.

Za izvođenje projekta Hrvatski sabor je omogućio korištenje Male vijećnice i mentorstvo predsjednika Odbora za zakonodavstvo Emila Tomljenovića.

(Hina) xpp/mkov ysp

chevron-right