Ispuni anketu: Kultura u Novom Zagrebu

29. listopada 2019.

Zanima nas što misliš o kulturnoj ponudi i proizvodnji u Novom Zagrebu. Želimo znati kakve su potrebe građana_ki, a kakve vas koji (pro)izvodite umjetnost. To će nam pomoći da potaknemo kreiranje programa koji proizlaze iz potreba lokalne zajednice.

Anketa o stanju i potrebama u kulturi na području Novog Zagreba provodi se kao dio projekta SuKultura.

Rezultati ankete trebali bi ukazati na potrebe građana_ki za kulturno-društvenim sadržajima i događanjima, te na razinu informiranosti građanstva o načinu funkcioniranja kulturnih centara na području Novog Zagreba i o mogućnostima realizacije kulturnih programa.

Anketu za građanstvo pronađite OVDJE.

Anketa za (pro)izvođače (udruge i umjetnice_ke) pronađite OVDJE.

Anketa je anonimna, a njezini rezultati pomoći će nam u definiranju kulturnih potreba građanki i građana na području Novog Zagreba.
Za ispunjavanje ankete treba vam oko 5 minuta.

Projektom SuKultura težimo unaprijediti znanja i vještine sudionika_ca iz umjetničkih organizacija, organizacija civilnog društva i ustanova u kulturi, koje će im omogućiti informirano i kvalificirano sudjelovanje u novoformiranom sudioničkom programskom vijeću za kulturu koje bi djelovalo u općini Novi Zagreb pri Kulturnom centru Travno i Centru za kulturu Novi Zagreb.

Cilj osnivanja Vijeća je ojačati civilno-javno partnerstvo te kroz njegovo djelovanje lakše i bolje prepoznati lokalne potrebe u kulturi što će dovesti do raznovrsnije ponude kulturnih sadržaja te sudjelovanja građanstva u kulturnom i društvenom životu lokalne zajednice.

Hvala Vam što sudjelujete!

Više informacija na web stranici i Facebook stranici projekta.

Sadržaj teksta i ankete isključiva je odgovornost udruge Domino. Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.
Nositelj projekta je udruga Domino, a partneri su Grad Zagreb, Gong, Eurokaz, Kulturni centar Travno i Centar za kulturu Novi Zagreb.

Ispuni anketu: Kultura u Novom Zagrebu 1

chevron-right