Razmjena mladih "Oase of Art"

31. svibnja 2016.

Otvorene su prijave za sudjelovanje hrvatskih sudionika na razmjeni mladih pod nazivom "Oase of art“ koja će se održati od 25. do 31. srpnja 2016. u kampu Tunarica, malom mjestu kraj Labina, a na kojoj će se povezati 20 mladih i mladih s manje mogućnosti iz Hrvatske i Španjolske.

U tjedan dana trajanja razmjene, mladi će kroz stjecanje različitih umjetničkih vještina i aktivnosti na otvorenom produbiti znanje o europskom građanstvu i osjećaju europskog identiteta među mladima, ali i proširiti svijest o različitim kulturama, aktivnom sudjelovanju u društvu i neformalnom obrazovanju. 

Projekt je nastao iz suradnje između Udruge za mlade Alfa Albona i udruge Casa Eslava iz Španjolske, a financiran je od strane programa Erasmus +. Odabranim sudionicima biti će pokriveni troškovi puta, programa, smještaja i prehrane.

Sudionici razmjene mogu biti mladi iz cijele Hrvatske u dobi od 18 do 30 godina, a za prijavu je potrebno ispuniti prijavni obrazac i najkasnije do 20. lipnja 2016. poslati ga na e-mail adresu: alfa.albona@gmail.com.

chevron-right