Tko je najtransparentniji u 2014. godini?

12. studenoga 2014.

Kako bi objavili rezultate istraživanja LOTUS 2014 i dodijelili priznanja najtransparentnijim gradovima, općinama i županijama, GONG i Udruga gradova RH pozivaju na predstavljanje rezultata istraživanja i dodjelu nagrada LOTUS 2014 u petak 14. studenog 2014. od 11.20 do 11.50 sati u Hotelu Ivan u Šibeniku (Solaris)

Nagrade će biti dodijeljene na temelju rezultata LOTUS-a - trećeg u nizu istraživanja transparentnosti i otvorenosti rada jedinica lokalne i regionalne samouprave po pojedinim gradovima, općinama i županijama. Istraživanje je provedeno na svih 576 jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave u razdoblju od lipnja do listopada ove godine.

Rezultate istraživanja predstavit će Nives Miošić, Duje Prkut i Dražen Hoffmann iz Istraživačkog centra GONG-a, a nagrade će dodijeliti Željko Turk, predsjednik Udruge gradova i Nives Miošić, voditeljica Istraživačkog centra GONG-a.

Rezultati će u cijelosti biti objavljeni u petak u 13.00 sati, nakon dodjele nagrada, na internetskim stranicama www.lotus.gong.hr

chevron-right