Međupredmetno premetanje - otvorena javna rasprava o GOO!

18. srpnja 2014.

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta otvorilo je javnu raspravu o Nacrtu Odluke o donošenju programa međupredmetnih i interdisciplinarnih sadržaja Građanskog odgoja i obrazovanja za osnovne i srednje škole, koja će trajati do 19. kolovoza 2014.

Ministarstvo poziva sve zainteresirane da dostave svoje eventualne načelne primjedbe i prijedloge na cjelokupni tekst, kao i konkretne primjedbe i prijedloge na pojedine dijelove predložene u Nacrtu Odluke o donošenju programa međupredmetnih i interdisciplinarnih sadržaja Građanskog odgoja i obrazovanja za osnovne i srednje škole, uz jasna obrazloženja i to putem obrasca sudjelovanja u savjetovanju koji možete preuzeti OVDJE.

Primjedbe koje neće biti dostavljene na priloženom obrascu, neće biti uzete u razmatranje, a svoje sugestije i prijedloge možete uputiti na adresu elektroničke pošte: javnarasprava-GOO-medupredmetno@mzos.hr do 19. kolovoza 2014.

Po završetku procesa savjetovanja, svi pristigli komentari, primjedbe i prijedlozi bit će objavljeni na internetskim stranicama Ministarstva, a za dodatne upite u svezi s postupkom savjetovanja možete se obratiti na adresu elektroničke pošte: javnarasprava-GOO-medupredmetno@mzos.hr.

chevron-right