GONG „okrenuo“ novu stranicu na staroj adresi

11. travnja 2013.

Pred vama su nove web stranice GONG-a, znatno preglednije i atraktivnije, uz više informacija, koje su organizirane u tri glavne kategorije:  izborni sustav, dobra vladavina i aktivni građani.

Da bi informacija bila što kvalitetnija, a komunikacija usmjerena na ključne politike i društvene procese, zainteresirana javnost ubuduće će moći čitati ne samo profesionalne novinarske radove i raznovrsna istraživanja kako GONG-ovih, tako i drugih relevantnih istraživača, nego i živahne rasprave relevantnih stručnjaka o temama bliskim GONG-ovoj djelatnosti. 

Za početak tu je propitivanje: „Direktna demokracija - stvarna mogućnost ili samo utopija?“ Polemičke tonove, i to ne samo na ovu temu, možete nastaviti na Facebooku i Twitteru, dok zanimljive video spotove možete pogledati na Youtube kanalu GONG-a.

Ukoliko želite jednom mjesečno biti obaviješteni o ključnim novostima, prijavite se na na hrvatski mjesečni te engleski dvomjesečni newsletter.  Imate li bilo kakvo pitanje – možete ga poslati pomoću adekvatnog obrasca – općeg ili prilagođenog predstavnicima medija.

U svakom slučaju, zavirite na dobru poznatu adresu www.gong.hr i unaprijed zahvaljujemo na svakom komentaru.

 

chevron-right